Beste investeringen jeg har gjort! Gjør det! Hopp i det! Ingenting å vente med! 

Det har vært lifechanging for meg! Jeg har nådd hovedmålene mine! Det er en fantastisk herlig og energifull følelse! Beste investeringen jeg har gjort! Gjør det! Hopp i det! Ingenting å vente med! Dette er en UNIK og EKSKLUSIV mulighet til å få det livet du alltid har ønsket deg! 

- Wenche Klokkernes Øren

Effektive behandlingsmetoder

Dersom du ønsker å oppnå endringer i livet ditt, er det viktig at du velger en terapeut som kan gi deg best mulig hjelp. Jeg kan på det varmeste anbefale Hedmark Hypnoterapi. Deres to terapeuter er meget dyktige, og benytter moderne og effektive behandlingsmetoder. I tillegg til faglig dyktighet har de et inderlig og ekte ønske om å hjelpe mennesker som trenger hjelp.

- Ronny Hansen, Medicor

I feel like a million dollars - aldri følt meg sterkere!

Det har betydd så mye for meg i positiv retning at jeg føler ord blir fattige.. Kan ikke måles i kroner og øre! Denne sjansen får du én gang i livet - grip den og forandre DIN verden inn i en positiv og spennende framtid!

- Linda Nathalie Foss

Hjertelig tusen takk!!

Sitter ved spisestuebordet etter frokosten og tenker tilbake til august 2012, etter et tannlege besøk i Elverum fikk jeg et innfall og fant fram til Hedmark Hypnoterapi. Kort fortalt, etter å ha røkt 15 til 20 sigaretter daglig ( i perioder mye mer) fra 1978-79, så brukte jeg 3 besøk, så var det slutt. Har siden det ikke tatt eneste drag. 3-4 ganger i året kan jeg ennå brått få lyst på røyk men det varer kun noen sekunder, vekta har heller ikke økt vesentlig. 

- Sigurd Skogen, røykfri på 3 timer

Det er helt utrolig hvor mye en får gjort med rett hjelp!

Jeg vil på det sterkeste anbefale å jobbe med Anne så fort sjansen byr seg! Jeg er veldig glad jeg fikk plass! Det er den beste investeringen du kan gjøre for deg selv og de rundt deg! Jeg var ikke i tvil før påmelding, dette var en unik sjanse til å investere i meg selv, og få endringene jeg drømte om. Jeg ville aldri vært foruten dette fordypningskurset, det har vært verdt hver eneste krone! 

- Monika Frigård

Bred kunnskap innen hypnose

Anne og Grethe er to dyktige damer, med bred kunnskap innen hypnose og EFT. De vil hjelpe deg med å finne nøkkelen til å komme inn på riktig spor i livet. Vil du bli røkfri, gå ned noen kilo eller om du vil forandre på noe helt annet. Er du redd for eks. trange rom eller edderkopper, hjelper de deg villig med dette.  Jeg anbefaler Anne og Grethe på det sterkeste.

- Trude Olberg

Dette var den beste helgen jeg noengang har hatt når det kommer til kurs og eventer

Jeg har allerede anbefalt kurset videre :-) Dette var den beste helgen jeg noengang har hatt når det kommer til kurs og eventer. Dette var et kurs som virkelig rotet opp i hele følelsesregisteret, filleristet det og satte det sammen igjen fra scratch. Jeg er utrolig takknemlig for muligheten.

- Trine Marie Hovind

Ble røykfri på 3 timer!

Nyter lange drag frisk luft og stresser mindre enn noen gang. Slipper å bruke tid på å finne tid til en sigarett. Herlig! Tusen takk til Anne på Hedmark Hypnoterapi. Den stolen de har der er vanvittig god, og Anne er bedre å lytte til enn en programpost på radio med Kari Slaatsveen :)

Per Cato Risberg, radio Exact, røykfri på 3 timer

Jeg har gått ned til sammen 7 kg, helt uten å gjøre noe som helst, føler jeg!

Det funker! Lydfilen er helt fantastisk!! Jeg hører på den hver morgen når jeg går til jobb. Det er så meditativt å gå, derfor er det en perfekt tid. Jeg har gått ned til sammen 7 kg, helt uten å gjøre noe som helst, føler jeg! Men jeg beveger meg nok litt mer bevisst, og gir ikke opp så fort. :-) Tusen tusen takk!

- Jamie Siw Rognstad

Jeg er et lysende eksempel på at hypnose virker

Hadde prøvd alt men hver gang jeg prøvde sprakk jeg. Var skeptisk til om dette virket også. Det er mellom øra det sitter, både før, under, og etter. Jeg fikk trua på meg sjøl. Å slutte med røykinga ble begynnelsen på fortsettelsen på livet. En tid før og en etter! kom igjen! Sett strek! Begynn å se på deg sjøl med nye øyne i dag!

- Jens Erik Bergh, røykfri på 3 timer

Det var spennende , lærerikt, fantastisk

Anbefales! Vår bedrift har hatt kurs med hedmark Hypnoterapi. Det var spennende , lærerikt, fantastisk og ikke minst gøy ! (ikke alle kurs har vært det tidligere).

- Thomas Voldmo, Fagmøbler

Jeg ble røykfri på 3 timer

Jeg ble røykfri på 3 timer, og det føles som en stor frihet for meg å ikke tenke på røyk mer.
Har nå vært røykfri siden 2011!Har fått fantastisk hjelp av Grethe og er henne en stor takk skyldig :)

- Gerd Johnsen Thoug, røykfri på 3 timer

Dette kurset kan virkelig føre til et FØR og ETTER

Anbefaler det til andre fordi det er så tydelig og konkret, med viktige verktøy som vi alle virkelig trenger for å ha det godt med oss selv. Dette kurset kan virkelig føre til et FØR og ETTER! Jeg elsker din energi Anne og din genuine omsorg for alle deltakerne. Du skaper en avslappende, trygg og god stemning som gjør at vi koser oss. 

-Tone Aanderaa

Allerede no kjenner eg ein forskjell!

Anbefaler kurs - Eg elska det at det IKKJE var graving i vonde erfaringer og gørr fra fortida – men, at det gjekk direkte på løysning! At det var så positivt lada. Tusen takk for at du gav meg verktøy til at eg ENDELIG kan få føle på ro i sinnet! Evig takknemlig!

-Tove Stavland

Usedvanlig varm og dyktig utøver innen sitt fag

Anne Brenneng er en usedvanlig varm og dyktig utøver innen sitt fag. Jeg har hatt gleden av å kjenne Anne både som behandler og kollega i mange år nå og jeg kan varmt anbefale henne til alle som behøver hjelp med store og små prosesser. Jeg vet at hun tar sine klienter på alvor, at hun alltid er faglig oppdatert og at hun møter hver og en med en unik godhet og interesse.

- Cecilie Skjøren Hundvik, Solstadakademiet

Har ein ubeskriveleg lykkefølelse

Har ein ubeskriveleg lykkefølelse og er hoppande glad for å endeleg vere trygg og sikker på meg sjølv, kvar eg er i livet og kva eg skal! Mor mi trudde nok eg var rusa på meir enn livet då me snakka i tlf på veg heim frå kurs...  Anbefales - alle fortjener å gje seg sjølv ei så stor gåve!

-Ann Julie Bjørgulfson

Du kommer til å takke deg selv for at du gjorde det!!

Det har vært en “eye-opener”! Er du usikker eller i tvil om du skal delta, bare gjør det, meld deg på! Du kommer til å takke deg selv for at du gjorde det!! Dette vil jeg anbefale alle, uten tvil. 

- Heidi Skjold
Du finner flere referanser direkte på sidene for hvert enkelt kurs mm.
Copyright Hedmark Hypnoterapi - All rights reserved