Hedmark Hypnoterapi, ekstreme forandringer raskere enn du trodde var mulig!
Personlige timer
  • Bli røykfri på 3 timer
  •  Styrk selvtillit og selvfølelse
  • ​Bli kvitt søtsug og overspising
  •  Bli kvitt frykt og fobier
Kurs og foredrag
  • Styrk selvtillit og selvfølelse
  •  Lær Kroppsspråkets hemmeligheter
  • ​Forhold og relasjoner
    Få gratis tips og nyheter fra oss rett i innboksen din
    Få gratis tips og nyheter fra oss rett i innboksen din
    Få gratis tips og nyheter fra oss rett i innboksen din
    Få gratis tips og nyheter fra oss rett i innboksen din

Ble røykfri på 3 timer!

Nyter lange drag frisk luft og stresser mindre enn noen gang. Slipper å bruke tid på å finne tid til en sigarett. Herlig! Tusen takk til Anne på Hedmark Hypnoterapi. Den stolen de har der er vanvittig god, og Anne er bedre å lytte til enn en programpost på radio med Kari Slaatsveen :)

- Per Cato Risberg, radio Exact

Endelig, er jeg GLAD helt inn til margen!

Har jeg råd? Hvordan komme dit? Jeg har blitt glad i meg selv! Godtatt meg selv! Endelig, er jeg GLAD helt inn til margen! Var tydeligvis akkurat dette jeg trengte nå! Jeg kjente på at livet mitt sto stille, manglet en indre motor, kjente på mislykkethet… Andre sa jeg var dyktig, men det hjalp liksom ikke når jeg ikke trodde det selv!! Jeg har fått et helt nytt syn på meg selv, hvem jeg er og hvilke muligheter som ligger der!! 

- Randi Utne
PERSONLIGE TIMER
Vi jobber med mennesker fra hele landet. Timene skreddersys spesielt for deg, så du får raske resultat, og kan føle deg trygg. Vanlige tema vi jobber mye med er feks frykt og fobier, sosial angst,  prestasjonsangst, styrking av selvtillit og selvfølelse med mer.
BLI RØYKFRI PÅ 3 TIMER
Bli raskt og enkelt røykfri, ved bruk av tanketrening og hypnoterapi - uten at du trenger å gå opp i vekt, eller bli sprø av abstinenser)
BLI KVITT SØTSUGET PÅ 2 TIMER
Bli kvitt søtsug, snoking og selvsabotasje. Det er så mye lettere å gå ned i vekt når du klarer å holde deg til planen du har satt deg.

For meg et liv før og etter!

Fantastisk helg, den beste jeg har hatt i mitt liv! Har allerede anbefalt kurset til min datter og gode venninner. Jeg trengte hjernevask og verktøy til å bygge selvtillit/selvfølelse.  Helga ble en god mix av latter og tårer som kom langt inne i fra sjelen.  
- Linn Marita Haugen

Jeg ble røykfri på 3 timer!

Jeg ble røykfri på 3 timer, og det føles som en stor frihet for meg å ikke tenke på røyk mer. Har fått fantastisk hjelp av Grethe og er henne en stor takk skyldig :)
- Aud Johnsen Thoug

Beste investeringen jeg har gjort! Gjør det! Hopp i det!

Jeg har nådd hovedmålene mine! Det er en fantastisk herlig og energifull følelse! Beste investeringen jeg har gjort! Gjør det! Hopp i det! Ingenting å vente med! Dette er en UNIK og EKSKLUSIV mulighet til å få det livet du alltid har ønsket deg! 

- Wenche Klokkernes Øren
Copyright Hedmark Hypnoterapi - All rights reserved