HELGEKURS  MED ANNE BRENNENG
DRAMMEN 4-6 oktober 2019
EN NY START
-MED SELVTILLIT PÅ BOKS!
EN NY START
-MED SELVTILLIT PÅ BOKS!
Anne Brenneng
Er du klar for å starte 
et NYTT kapittel i livet?
Er du klar for å starte et nytt kapittel i livet?
Hvordan knuse "veggen" mellom der du er, 
og der du ønsker å være?

Hvordan knuse "veggen" mellom der du er, 
og der du ønsker å være?

"Veggen" er de frustrerende (og kanskje litt skremmende)  hindringene, mellom der du er nå i livet ditt...

i forholdet ditt...
i jobben din...
i økonomien din...
...Og der du faktisk drømmer om å være.
ALLE har vi denne veggen (jeg har aldri møtt noen som ikke har det).

Og det åpner jo det store spørsmålet... Hvorfor er veggene der i det hele tatt?
Hva er det som skaper disse veggene i livet ditt, som holder deg tilbake fra å skape det livet du innerst inne drømmer om å leve?

Og enda viktigere...
Hva ville være mulig for deg, om du kunne knuse denne veggen?
Det er akkurat det jeg vil hjelpe deg med å gjøre...

Jeg vil hjelpe deg å bli STÅLKLAR på hva du vil, og TRYGG OG SELVSIKKER, med en plan som viser deg steg for steg hvordan du kommer deg fra der du er nå, til dit du drømmer om å være.

Jeg har allerede hjulpet tusenvis av voksne jenter over hele Norge, med å kickstarte livet sitt med ny guts og selvtillit, gnistrende mål og planer slik at de selv kan skape livet de drømmer om - og endelig faktisk få RESULTATER.

Ønsker du endring, så FÅR du virkelig endring denne helgen! 

Denne helgen gir deg tilbake troen på deg selv, og visshet om at du faktisk KAN klare hva som helst. Du vil se hva som har stoppet deg frem til nå, og hva som skal til for å komme dit du ønsker deg. Deltagerne sier det var et liv FØR kurs og et annet liv etter! 

Er du usikker eller i tvil om du skal delta, bare gjør det, meld deg på. Du kommer til å takke deg selv for at du gjorde det!!
Er du usikker eller i tvil om du skal delta, bare gjør det, meld deg på. Du kommer til å takke deg selv for at du gjorde det!!
-Heidi Skjold, kursdeltager
Bli "forelska" i deg selv og livet ditt
Hvordan styrke din egen selvfølelse og selvtillit, slik at du virkelig elsker deg selv og livet ditt? Hvordan kvitte seg med gamle negative opplevelser som holder deg tilbake? Dette og mer jobber vi med i løpet av kurset.
Bruk dine mentale superkrefter
Hvordan kan du bruke din egen hjerne til å snu helt om på livet ditt? Lær de smarte teknikkene de profesjonelle bruker for å nå ekstreme resultater, og hvordan man programmerer seg selv til suksess og økt lykkefølelse 
Drøm stort og planlegg så du når målet
Hvorfor blir så mange drømmer kun nettopp det- bare drømmer? Hva skal til for å virkelig nå målene man setter seg? I kurset får du verktøyene du trenger for å gi deg selv en helt ny start, og mer glede i hverdagen!
Tenk deg at du reiser avgårde på et helgekurs, 
prioriterer deg selv for en gangs skyld.. 
Tenk deg at du reiser avgårde på et helgekurs, 
prioriterer deg selv for en gangs skyld.. 
Du kommer inn fredag forventningsfull og spent, og går ut igjen søndag kveld med et totalt nytt syn på livet ditt. Og folk ser det på deg, og lurer på hva som har skjedd.  Du gløder og har en helt ny utstråling, det formelig lyser av deg – og man blir jo i godt humør bare av å være rundt deg!

Og du føler deg jammen helt annerledes også, du ser deg i speilet og bare vet at noe viktig har skjedd, noe stort som kanskje har forandret livet ditt for alltid, det har allerede begynt, og det startet denne helga. Det har ligget slumrende i deg lenge, kanskje i mange år – og nå er det endelig i gang!

Startskuddet har gått, og nå er plutselig alt mulig. Forventningene kribler i kroppen, og du er klar til å kaste deg ut i livet for fullt, og gjøre ting du knapt har turt å drømme om. Du har ikke tid til å bekymre deg lenger, for du vet jo at alt vil ordne seg. 

Nå har du kunnskapen og verktøyene du trenger, og styrken til å gjennomføre det du innerst inne lengter etter. Du elsker denne nye selvtilliten som bobler i kroppen, og får deg til å nesten bli litt forelska i deg selv og livet ditt!
Wow! For en helg - Kurset gjør noe med deg! Virkelig!
Det har virkelig påvirket meg! Jeg har allerede begynt å endre på ting og tatt tak i ting. Dette skal fortsette og vil derfor ha stor betydning for livet mitt!! Evig takknemlig. Wow! For en helg. Så mye glede, energi og positivitet! 

Anne er bare en helt rå dame som må oppleves. Og ikke minst dyktig i det hun driver med! Kurset er jeg evig takknemlig for at jeg fikk delta på. Det er snakk om livsendringer, ved kun å endre og å bli obs på hvordan hjernen våres fungerer! 

Nå skjønner jeg hvorfor jeg tenker som jeg gjør! Det er så kult å kjenne hjernen mer. Kurset gjør noe med deg! Virkelig. Det er så vanskelig å sette fingeren på, men det gjør deg og livet ditt til et bedre sted!

- Miriam Moholdt Håkonsen

Kommer ut av helgen med et helt nytt syn på livet!
Jeg var litt i tvil, men tenkte dette var en fin ting å gjøre sammen med min datter som snart er voksen. Dette helgekurset kan anbefales på det varmeste.

Kurset har gitt meg verktøy for å takle selve livet. Det å få hjelp til å sortere og rydde opp i et kaos av tanker og følelser er viktig. Man ser nye muligheter og kommer ut av helgen med et helt nytt syn på livet. Det er så viktig at man har tro på seg selv og det man foretar seg, og dette kurset er fint for både selvutvikling og økt selvtillit. Alle sliter vi med noe, og dette er en gylden mulighet for å komme seg litt videre. 

Utrolig bra fremføring av ei alle tiders og herlig dame. Jeg vil rose foredragsholderen som var faglig, saklig og veldig engasjerende å høre på. Med et så godt humør, god humor, masse latter og tydelig språk ble dette et uforglemmelig kurs.

Jeg elsker dette kurset fordi det hadde så bra faglig innhold, og det ga meg et verktøy til å ta vare på meg selv. 

Det ga meg forståelse av hvor viktig jeg er som person og at jeg kan nå akkurat så langt jeg vil i livet. 
Det er ingen ting som er umulig.

-Nina Hivand
ER DETTE KURSET FOR DEG?
ER DETTE KURSET FOR DEG?
Noen ganger står vi ovenfor vanskelige valg eller livssituasjoner, som gjør at vi skulle ønske vi bare kunne starte helt på nytt. 

Kanskje sliter vi i forholdet - skal vi bli eller gå? Eller kanskje mistrives vi på jobben, men vet ikke helt hva annet vi skulle holdt på med. Eller kanskje sliter vi med selvfølelsen, eller noe helt annet, og er bare skikkelig sliten og lei av alt sammen.. 

Fellesnevneren er ofte at vi ønsker oss noe annet av livet, noe mer, noe bedre..
Men forandringen kommer ikke av seg selv, og vi vet kanskje ikke hva som stopper oss..
Anne Brenneng
Kurset er helt perfekt for deg som:
 • Er klar for litt positivt påfyll og inspirasjon til å tenke nytt!
 • Vil ha klarhet i hvor du skal gå videre med livet ditt, og hvilke valg som er rett for deg!
 • Forstår at om livet ditt skal bli annerledes, må DU først begynne å gjøre noe annerledes!
 • Er lei av overfladiske kurs som ikke gir noen virkelig endring!
 • Er klar for å gi livet ditt og deg selv en NY sjanse, og ta det til neste nivå!

Og så en liten advarsel, kurset passer IKKE for deg som:
 • Er generelt negativ til livet, og tenker at det meste alltid er andres feil..
 • Bare vil ha en kvikkfix, uten å gjøre en egen innsats selv undervegs..
 • Synes at positive mennesker er irriterende, for da vil du nok mistrives denne helgen 
DU FÅR KLARHET OG VERKTØY
Denne helgen gir deg klarhet i hva du virkelig vil, guts og selvtillit nok til å lage planen og gå for det! 
Denne helgen gir deg klarhet i hva du virkelig vil, guts og selvtillit nok til å lage planen og gå for det! 
Når du får full klarhet i hvor du egentlig vil videre med livet ditt, hva du innerst inne drømmer om og ønsker for deg selv så får livet en helt ny start. Når du i tillegg får en real dose ekstra selvtillit og styrket selvfølelse, er det heller ikke noe som lenger hindrer deg fra å nå målene dine. 

Det smitter over på alle de rundt deg, når du sprudler og har det fantastisk så føler også de seg bedre. Du går foran som et godt eksempel for ungene, for hvordan ta vare på seg selv og tørre å gå for drømmene sine. Det gir også dem mer selvtillit og guts i hverdagen- De får et nytt forbilde - deg! 

For mange har det også vært starten på nye, dype vennskap
Innsiktene du gjør deg denne helgen vil føre til enda dypere vennskap, og enda bedre samtaler i dine relasjoner både rundt venner og den nære familien din. Kanskje vil du også møte nye venner, som blir en del av ditt nettverk i årene som kommer. 
Som Laila kunne fortelle etter kurs: "Dessuten ble jeg kjent med noen flotte kursdeltakere som i dag har blitt mine gode venner, og vi har vært på flere kurs sammen i ettertid. Godt å treffe andre mennesker som også ønsker å utvikle seg, flere som er interessert i det samme som meg." 
Du får teknikker som ikke bare endrer ditt liv, men også lar deg hjelpe de du bryr deg om!
Du får teknikker som ikke bare endrer ditt liv, men også lar deg hjelpe de du bryr deg om!
Dette er en helg hvor du virkelig setter av tid til deg, tar ditt eget liv på pulsen og prioriterer deg selv. Kurset balanserer bevisst mellom "enkelhet" og underliggende faglig tyngde. En del av øvelsene undervegs er også spesielt rettet mot underbevisstheten din, slik at du ikke bare får ytre resultater, men også forankrer disse dypt i din underbevissthet for varig endring. 

Du får være i din prosess, jobbe med deg selv og ditt liv, uten å ta måtte forholde deg for mye til de andre sine prosesser.
"Til tross for at det var mange tilstede, følte jeg nesten at jeg var på en 1-til-1-session med Anne! " 
"Til tross for at det var mange tilstede, følte jeg nesten at jeg var på en 1-til-1-session med Anne! " 
Som Nina så flott sa etter kurs hos oss: "Til tross for at det var mange tilstede, følte jeg nesten at jeg var på en 1-til-1-session med Anne! Foredragsholderen kunne ikke vært bedre! Passe uhøytidelig med evne til å få oss til å føle oss vel ved hjelp av humor og en god dose med sjølvironi. Og det føltes like naturlig og greit å le som å gråte. Jeg hadde muligheten til å være litt anonym, men kunne dele hvis jeg ville. Anne var tydelig og omsorgsfull på en gang. Hun viste vei under støyen i hodet, til et sted jeg kjente tydelig hva jeg følte og hva som var riktig for meg." 
Dette er en helg som virkelig kan forandre livet ditt for alltid, til det bedre! 

Og alt du trenger å gjøre er å melde deg på, og møte med godt humør og et åpent sinn.
Anne Brenneng
 Kanskje har vi mye felles du og jeg?
Absolutt alt ER mulig for deg når du tar i bruk dine enorme indre ressurser

Kanskje har vi mye felles du og jeg? En ryggsekk av erfaring vet jeg definitivt at du har! Jeg er nok kjent for å være veldig trygg, og ha ben i nesa. Men det har virkelig IKKE alltid vært sånn… Jeg nådde bunnen som det så ofte kalles, for 20 år siden. I kjølvannet av et særdeles turbulent samlivsbrudd, hadde jeg en wake up call. Om jeg skulle få et annet liv, måtte jeg først BLI en annen versjon av meg selv..
Jeg fant meg mentorer i inn og utland og studerte alt jeg kunne få tak i av forskning, fakta, coachingteknikker og avansert tanketrening. Jeg lærte om hjernen, psykologi og evnen vi har til å endre livet fullstendig - ved å først endre oss selv.  

Denne helgen viser jeg deg de aller beste strategiene for maksimale resultater, teknikker som har hjulpet utallige kursdeltagere rundt om i Norge til et helt nytt liv. Det viktigste er ikke hva du har opplevd i fortiden, men hvordan du ønsker å leve i fremtiden.

På mine kurs er det DU som står i fokus! Der treffer du andre som kanskje er fornøyd med hverdagen, men savner det lille ekstra. Som vet at livet kunne vært enda bedre, med noen små velvalgte justeringer. Eller som vil ha mer selvtillit, så de tør å stå opp for seg selv. Og endel som bare vil lære mer om seg selv- få dypere selvinnsikt og oppleve mer glede, latter og moro – og det er det mye av på mine kurs!

Kanskje treffes vi snart..
Klem så lenge, Anne
Om Anne:
Anne Brenneng er kjent for å skape ekstreme forandringer raskere enn du trodde var mulig. Med bakgrunn fra bla hypnose og NLP, vet hun nøyaktig hva som skal til for å bygge dine mentale muskler. Hun lærer villig vekk alle de hemmelige triksene som virkelig kan snu livet ditt fullstendig om, på null tid- slik at du når alle målene du setter for deg selv, og enda mye mer. Anne har de senere år fokusert spesielt på feltet kroppsspråk og ikkeverbal kommunikasjon, og lærer alltid vekk det siste fra internasjonale studier og forskning. 

Utdannet hypnoterapeut godkjent av Norsk forbund for klinisk hypnose, American board of hypnotherapy, og International institute of clinical hypnosis. Anne grunnla i 2011 Hedmark Hypnoterapi, med Grethe Lundby. Certified Trainer - Bodylanguage institute, certified by Paul Ekman, LLC - Subtle expressions, Expert level. Certified by Paul Ekman, LLC - Micro expressions, Expert level, sertified Behavioural Analysis & Investigative Interviewing, EIA Incorporating Ekman International.

Uten tvil det beste og mest nyttige kurset jeg har tatt! 
Helgen har gitt meg nytt mot og et realt spark bak! jeg er igang med nettkurset en ny start (som følger med) og har satt meg nye og større mål. 

For meg har denne helga gitt meg det jeg trengte for å ta tak. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk muligheten. Kunne ikke vært bedre slik jeg ser det. Du inspirerer meg Anne. 

Jeg kan på det sterkeste anbefale helgekurset. Det har gitt meg ny innsikt i meg selv og mange nye verdifulle verktøy i "Verktøykassen" min. Anne er en fantastisk kursholder så hjertevarm og inspirerende, morsom, og veldig dyktig. En kurshelg med mye humor og ny lærdom. Det er uten tvil det beste og mest nyttige kurset jeg har deltatt på! 

- Anita Hagen
Man føler seg faktisk annerledes og bedre etterpå
- Må oppleves!!
Dette helgekurset har gitt meg så utrolig mye! Jeg kjenner veldig mange som ville hatt stor nytte og glede av dette kurset. Man lærer seg om hvordan hjernen og tankene fungerer og får med seg flere type verktøy og metoder som vil gjøre dagene og livet ditt så utrolig mye bedre!!

Jeg er så glad for at jeg var på dette kurset! Jeg var spent på hvordan 8 timers kursdager ville være, men med så interessante temaer levert på en utrolig inspirerende måte, så føltes det som timene fløy avsted og jeg ble overrasket da dagen plutselig var over. Kursholderen (Anne) fikk fra første stund stemningen i rommet til å bli god og hun skapte en trygghet i gruppa.

Nå etter kurset føler jeg meg takknemlig og glad for å ha vært der! Vanskelig å forklare, men man føler seg faktisk annerledes og bedre etterpå. Må oppleves!!

Jeg vil anbefale dette kurset på det varmeste!!

-Marthe Lindstad
BONUSGAVE # 1
 Nettkurset "En helt ny start"
Anne Brenneng
Nettkurs med videomoduler fordelt over 6 uker

(verdi 5750,-)
Vi slipper deg selvfølgelig ikke i løse lufta søndag kveld!

Vi vet at det kommer til å skje mye mentalt hos deg i tiden rett etter en kurshelg. Helt i starten kan det jo hende du føler deg litt overveldet, mens hodet bobler over av nye tanker, og ideer som du vil sette ut i livet.

Så for å ta EKSTRA godt vare på deg og gi deg maksimale resultater, får du nå gratis deltagerplass på det 6 uker lange nettkurset "En helt ny start, med selvtillit på boks"! 

Her kan du både repetere og gå dypere i stoffet fra helgen, når som helst så lenge du måtte ønske det.

DU FÅR DET BESTE AV DET BESTE
Jeg har samlet kun det beste, fra alle mine års erfaring innen mental trening i en tettpakket helg for deg! 
Jeg har samlet kun det beste, fra alle mine års erfaring innen mental trening i en tettpakket helg for deg! 
Jeg har håndplukket kun de beste internasjonale teknikkene, og forskningsbasert kunnskap om hjernen, menneskesinnet og feltet selvutvikling og mental trening. Dette kurset er skreddersydd ned i minste detalj time for time -alt med tanke på at du skal få maksimalt utbytte og resultat.

Hver øvelse og oppgave denne helga er nøye utvalgt for at du virkelig skal kunne si at denne helgen var en "før og etter" opplevelse, hvor livet ditt har fått en helt ny kickstart, og selvtillit og drømmer får en superboost. En opplevelse du aldri vil glemme!

Du får alle verktøyene du trenger for å få på plass en forandring i livet ditt som faktisk varer!  

Helgen har gitt meg den selvsikkerheten, energien og gleden jeg trenger for å gå for drømmene mine!
Jeg vil anbefale dette til andre fordi det er ærlig, profesjonellt, gir energi, selvinnsikt, motivasjon og inspirasjon til å bli venn med seg selv og få til det en ønsker i livet! Jeg elsket å komme bort en helg helt for meg selv på hotell (frihet) og vite at vi sammen skulle ha en hel helg med ny innsikt, ny kunnskap, motivasjon, energi, latter og tårer! 

Jeg elsket opplegget fra begynnelse til slutt! Jeg elsket å møte så mange andre mennesker i lignende livssituasjon som meg og som ønsket å oppleve det samme som meg! 

- Wenche Klokkernes Øren
Kurset til Anne er et skikkelig kinderegg!
Var ikke det spor i tvil før påmelding! Valgte det faktisk også foran intet mindre enn 5 andre ganske så “har lyst til og burde vært på for morro, faglig utvikling og networkingens skyld”. 

Dette er et kurs hvor du får fokusere kun på DEG og ingen andre – hverken familie, venner eller alle de arbeidsoppgavene som er i kategorien burde, måtte og skulle gjort.

All innsikten du får i deg selv, på en nøktern og ærlig måte er sammen med de enkle verktøyene du kan ta med deg hjem et stort skritt mot et lykkeligere og mer ukomplisert liv. Du blir din egen, og andres bestevenn – og i tillegg en bedre samarbeidspartner i arbeidslivet. Kurset til Anne er et skikkelig kinderegg!

-Nina Beate Solberg Susegg
BONUSGAVE # 2
6 Lydfiler med hypnotisk meditasjon
Anne Brenneng
6 Lydfiler med hypnotisk meditasjon

(Verdi kr 2100,-)
For å hjelpe deg med å styrke både fokus og selvtillit, får du også lydfiler for maksimale resultater. 
 • Nr 1, SØVN OG SØTE DRØMMER​-  Det er viktig å få nok søvn når vi jobber mot nye mål. Her får du hjelp til å endre søvnmønsteret ditt, og virkelig koble av.
 • Nr 2, NULLSTILL HJERNEN - Hodet stappfullt av tanker og bekymring? Her får du en real nullstilling, som gir rom for nye ideer og blanke ark.
 • Nr 3, DEILIG STRESSFRI - Stressa og har litt for få timer i døgnet? Her får du hjelp til å sortere det indre stresset og roe ned så du igjen finner balansen.
 • Nr 4, TRYGG OG SELVSIKKER - Er du klar for super selvtillit som lar deg slappe av, og ha full kontroll i alle settinger så er dette audioen for deg.
 • Nr 5, FULLT FOKUS - Finn fokus og bli en racer på å få ting gjort, og kjenne tilfredsheten ved å ha alt under kontroll 
 • Nr 6, STERK INTUISJON - Kropp og følelser er tett sammenknyttet, og når du kommer i kontakt med din egen intuisjon for fullt blir helheten komplett. 
Du blir ikke noe yngre, skal du rekke å leve det livet du innerst inne drømmer om, så må du starte NÅ!
Det nytter ikke å vente til ungene blir store eller huslånet er betalt for å gå etter lykken, og drømmene våre. Innen du er klar er sjangsen kanskje borte. Det er på tide å slå av autopiloten, hoppe ned fra gjerdet og virkelig gå etter det livet du innerst inne ønsker deg. 

Det er jo en grunn til at du leser dette akkurat nå, kanskje har du fulgt oss lenge, eller kanskje ble du tipset av en venn som sa at dette her MÅ du bare dra på. Om du ikke blir med oss på kurs, så håper jeg uansett at du vil prioritere deg selv, vokse og lære. 

For kvaliteten på livet ditt ER viktig, DU er viktig, både for deg selv og for de som er glad i deg. 
Du blir ikke noe yngre, skal du rekke å oppleve alt du innerst inne drømmer om, så er tida inne for å starte NÅ!
BONUSGAVE # 3
Komplett system og ferdige maler for planlegging og gjennomføring
"Mitt beste år"
Planleggingssystem
Mitt beste år

(Verdi kr 4850,-)
Etter helgen er du superklar og ivrig etter å komme i gang, sette deg mål og NÅ dem!

Men hva nå? Hvordan gå frem? Her får du steg for steg veiledning i hvordan du setter smarte mål, og geniale planleggingsverktøy som sikrer  gjennomføring i hverdagen.

9 x veiledningsvideoer og ABSOLUTT ALT du trenger av planleggingsverktøy for å lykkes!
Bare å printe ut og gå i gang!
For meg et liv før og etter! Fantastisk helg, den beste jeg har hatt i mitt liv! 
Jeg trengte hjernevask og verktøy til å bygge selvtillit/selvfølelse. For meg et liv før og etter, og håper at flere kan få den følelsen og få noen verktøy de kan bruke i sine liv :) Har allerede anbefalt kurset til min datter og gode venniner.

Elsket gleden og den gode energien du utstrålte! Slik at helga ble en god mix av latter og tårer som kom langt inne i fra sjelen. At du formidlet å på en lettfattelig måte at det går an å endre livet sitt.

Du hadde de ” rette nøklene” til min hjerne :) Fantastisk helg, den beste jeg har hatt i mitt liv!

-Linn-Marita Haugen
Allerede no kjenner eg ein forskjell!
Anbefaler kurset, mitt største ønske er å føle ro i sinnet og det ønsker eg for alle andre og! OG fordi ALLE treng å bli kjent med seg sjølv – på godt og vondt! 

Eg elska det at det IKKJE var graving i vonde erfaringer og gørr fra fortida – men, at det gjekk direkte på løysning! At det var så positivt lada. Det å få være inne i “ei boble” – der me alle etterkvart snakka samme språket. Anne var veldig flink til å ufarliggjere kurset i starten, slik at det vart lett å opne opp for det du hadde å formidle – i staden for å sitje der å være nervøs og blyg.

OG at eg traff så mange, forskjellige og elskelige mennesker! Det er eg så takknemlig for.  Tusen takk for at du gav meg verktøy til at eg ENDELIG kan få føle på ro i sinnet! Evig takknemlig!

-Tove Stavland
MELD DEG PÅ NÅ!
Din påmelding inkluderer: 
 • Din personlige påmelding, verdi 5750,-
 • BONUS 6 stk Hypnotiske Lydfiler, verdi 2100,-
 • BONUS Nettkurs Mitt beste år, verdi 4850,-
 • BONUS Nettkurs Ny start, verdi 5750,-
Total verdi kr 18.350,-
DIN PRIS NÅ:
kr 5750,- 
Betal samlet, eller del opp i 2 avdrag. 
(Er du repeterende eller har tatt nettkurset så er det egne priser for deg- ta kontakt på mail anne@hedmarkhypnoterapi.com)
Er du usikker eller i tvil om du skal delta, bare gjør det, meld deg på! Du kommer til å takke deg selv for at du gjorde det!!
Når jeg leste om kurset på nett første gangen ble jeg kjempe glad og tenkte at dette kurset må jeg bare dra på. Jeg tenkte på det under kurset, at jeg skulle ønske at både familiemedlemmer og flere av vennene mine var med. Vil anbefale dette kurset til alle!

Dette kurset har vært en “eye-opener”. Jeg har blitt bedre kjent med meg selv og mer bevisst på hva jeg ønsker på flere områder i livet. Dette gjør meg i stand til å være tydelig på hva jeg ønsker, det gjør det lettere å oppnå det jeg vil. Anne har gitt meg mange nøkler og redskaper jeg skal benytte meg av fremover.

Anne er ei sprudlende og inspirerende dame. Tror ikke det er mulig å være i dårlig humør i nærheten av hu derre der, den gode energien er smittsom :) Samtidig er hun tydelig og budskapet er lett å forstå. Denne helgen ble fylt med masse latter, noen tårer og mange aha-opplevelser. 

Jeg er utrolig glad for at jeg var så heldig å få delta på dette kurset. Og dette vil jeg anbefale alle, uten tvil. Med på kjøpet fulgte det forresten med ei ny bestevenninne og hu kunne ikke blitt bedre!! :) Er du usikker eller i tvil om du skal delta, bare gjør det, meld deg på. Du kommer til å takke deg selv for at du gjorde det!!

-Heidi Skjold
Kurset har gitt meg et helt nytt syn på meg selv, hvem jeg er og hvilke muligheter som ligger der!! 
Har jeg råd? Hvordan komme dit? Jeg har jo ikke bil..(det ordnet seg) Jeg har blitt friere!! Jeg har blitt glad i meg selv! Godtatt meg selv! Jeg har sluppet tak i fortida, jeg kan tilgi og sette fri! – både meg selv og de som har såret meg!

Jeg er GLAD helt inn til margen! Utrolig sterke opplevelser – de sitter – uforglemmelige! Det var tydeligvis akkurat dette jeg trengte nå! Jeg kjente på at livet mitt sto stille, manglet en indre motor, jeg var lei meg selv, såret og skuffet, kjente på mislykkethet… Andre sa jeg var dyktig, men det hjalp liksom ikke når jeg ikke trodde det selv!!

Kurset har gitt meg et helt nytt syn på meg selv, hvem jeg er og hvilke muligheter som ligger der!! Dette er noe alle trenger i vår hektiske og travle hverdag!
 TAKK TAKK TAKK!

-Randi Utne
Min personlige garanti til deg
Vi er så sikre på at du kommer til å ELSKE denne helgen, at om du etter å ha deltatt hele første dag ikke synes dette er noe av det ALLER BESTE du noen gang har gjort for deg selv - så får du pengene tilbake! Ikke noe drama eller sure miner, bare si fra før du går kurshelgens første dag. 

At du koser deg og får maksimalt utbytte av tiden din, er min aller viktigste prioritering denne helgen!
Har ein ubeskriveleg lykkefølelse og er hoppande glad for å endeleg vere trygg og sikker på meg sjølv, kvar eg er i livet og kva eg skal!
Mor mi trudde nok eg var rusa på meir enn livet då me snakka i tlf på veg heim frå kurs... 

Vondt i kjakar etter veldig mykje smiling, syng og gret av glede. Har ein ubeskriveleg lykkefølelse og er hoppande glad for å endeleg vere trygg og sikker på meg sjølv, kvar eg er i livet og kva eg skal!

Lykke har fylt eit svart høl eg ikkje visste var der. Reint praktisk såg eg med gru på dei lange øktene på kurset, men tida gjekk himla fort og det vart inga problem å halde interessa oppe. Sat stor pris på den uformelle tonen, breidt spekter av fagstoff som forklara same ting på fleire måtar. Kurshaldar Anne og seniorassistenten var inkluderande, baud på seg sjølv og var tillitvekkande.

Anbefales - alle fortjener å gje seg sjølv ei så stor gåve!

-Ann Julie Bjørgulfson
Kjenner virkelig at jeg lever igjen! Har nok lenge bare eksistert -Tusen tusen takk for ei fantastisk restart helg ;) 
Visste ikke helt hva det gikk ut på. Jeg har endret meg og mine tanker veldig på kun 2 dager, og det i positiv retning :) Blitt trygg på meg selv!

Ting jeg har grublet på og tenkt på lenge står klart for meg nå. Kjenner at jeg har lært nye teknikker for å klare hverdagen og dens utfordringer/ fristelser. Kjenner virkelig at jeg lever igjen! ;) Har nok lenge bare eksistert
-Tusen tusen takk for ei fantastisk restart helg ;) Blir ikke mitt siste kurs.

-Margrethe S Bergeløkken
Alle burde få dette kurset på blå resept!
Var aldri i tvil om å melde meg på :-) Jeg har allerede anbefalt det til 6 stk! 

Dette er ett kurs alle burde ha på blå resept! Få hjernevaska meg litt, ja det var jammen godt!
Så inspirerende og hjerte godt!! Elsket å bli sparka i baken over gamle tankemønstre og håpløse meninger!

Enormt positivt energi påfyll!!

-Vibeke Gudbrandsen
MELD DEG PÅ NÅ!
Din påmelding inkluderer: 
 • Din personlige påmelding, verdi 5750,-
 • BONUS 6 stk Hypnotiske Lydfiler, verdi 2100,-
 • BONUS Nettkurs Mitt beste år, verdi 4850,-
 • BONUS Nettkurs Ny start, verdi 5750,-
Total verdi kr 18. 350,-
DIN PRIS NÅ:
kr 5750,- 
Betal samlet, eller del opp i 2 avdrag. 
(Er du repeterende eller har tatt nettkurset så er det egne priser for deg- ta kontakt på mail anne@hedmarkhypnoterapi.com)
Kanskje lurer du på noe av dette?
 • Jeg vet ikke helt om jeg har tid.. Tid er en utfordring for de fleste av oss, og handler om prioritering. For når får du egentlig ekstra tid til å prioritere deg selv? Om du føler at dette er et kurs du gjerne vil ha med deg, må du bare bestemme deg for at nå ER det faktisk din tur :)
 • Hvor holdes denne kurshelgen? Kurset holdes i Drammen.  Når vi virkelig vil noe, så får vi det til- så la ikke avstand stoppe deg. 
 • Hvordan er det med mat og overnatting? Mat og overnatting ordner hver enkelt selv.  Som hovedregel har vi en lang pause på 1,5 time for lunsj, og ellers gode pauser helgen igjennom for å lufte hodet litt undervegs. 
 • Hva om jeg har meldt meg på, men så ikke kan komme? Gir du beskjed senest 14 dager før kursstart, så refunderer vi hele kursavgiften for deg. 
 • Jeg har kjempelyst, men har ikke råd.. For at flest mulig skal ha mulighet til å bli med så tilbyr vi delbetaling. Da blir det lettere å få det til selv om budsjettet er trangt. 
 • Jeg sliter med sosial angst - er dette kurset noe for meg? Vi har lagt opp helgen med tanke på at alle skal kunne delta, føle seg komfortable og få maksimale resultater, så det går helt fint. 
 • Jeg har aldri vært på denne typen kurs før.. Dette kurset krever absolutt ingen forkunnskaper. Du vil bli trygt geleidet gjennom hele helgen med stødig hånd. Så ikke tenk på om du kan/vet mye eller lite, for det har overhodet ingen betydning for dine resultater her.
 •  Jeg lurer på noe helt annet.. Da sender du en mail til Anne på anne@hedmarkhypnoterapi.com :)
Hedmark Hypnoterapi - Copyrightprotected - All Rights Reserved